måndag 11 april 2016

Välkomna till vår veterantävling den 19 April.

 

Välkommen till vår tävling


Välkomna till vår veterantävling den 19 April.

 

I år är vi tillbaka vid vår klubbstuga Pumpen med banor kring elspåret. Förra gången vi var här var den 17 april 2012. Den dagen så hade det snöat i hela norra Dalarna, tom i Borlänge och Gamla Berget i Falun. Däremot så var det barmark i Hosjö. Endast 60 deltagare kom och de flesta från Gästrikland och södra Dalarna. I år får vi hoppas på både bättre väder och fler deltagare. Vi inom Korsnäs Veteran skall göra vårt bästa för att ni skall trivas.

Inbjudan och övrig information finns nu på Eventor.

Klicka på länken ovan för att komma till Eventor.

 

Stig Bleckur har strängat banorna som bjuder på riktig skogsmark med varierande terräng och underlag.

För att ni skall slippa springa på den öppna marken närmast klubbstugan så har vi förlagt start och målstämpling 500 meter bort. 

Utstämpling, resultat och dusch blir vid klubbstugan. Vi vädjar dock att inte förvara ryggsäckar och kläder inne i omklädningsrummen eftersom vi befarar att det blir trångt ändå.

En nyhet för oss som arrangör är att vi kommer att köra med MEOS tidtagningsprogram. Om allt fungerar som det skall så bör detta underlätta eftersom detta program är mer användarvänligt än övriga system.  

 

Väl mött

 

Stig Karlsson

Tävlingsledaren

Veteranträning den 6 april i Fernviken

  Saknas på bilden gör Lars J och fotografen. Nederst: Så här sprang Anders På dagens veteranträning deltog 10 st veteraner som tog sig an s...